Spring naar content

Word onderdeel van de energietransitie

Bij Gunvor Energy Rotterdam staan veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid voorop. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde, resultaatgerichte, verantwoordelijke en innovatieve professionals én stagiairs die zich willen ontwikkelen en tegelijkertijd bij willen dragen aan de transitie van grijs naar groen.

Gunvor Energy Rotterdam ligt op een unieke plek in de Rotterdamse haven met directe toegang tot de open zee. Een moderne raffinaderij die zeer geschikt is voor de productie en distributie van tussen- en eindproducten. Nu nog LPG, benzine, diesel en kerosine, maar ook blauwe waterstof en we slaan de weg in naar meer groene producten!

Bij Gunvor vinden we betrouwbaarheid en veiligheid belangrijk. Goede resultaten bereiken we alleen met de juiste mensen. Dat doen we onder andere door te investeren in jouw ontwikkeling! Goed opgeleide en toegewijde medewerkers die zich willen blijven ontwikkelen zijn immers van cruciaal belang om de raffinaderij en terminal te opereren en onderhouden volgens onze hoge standaarden.

Ontmoet Gunvor

Wij staan regelmatig op beurzen, scholen en evenementen. Kom langs! We maken graag kennis met je! Klik hier voor de verschillende data.

Persoonlijke groei vinden we belangrijk

Daarom investeren we volop in een veilige werkcultuur, trainings-en ontwikkelmogelijkheden. Zo kun jij jouw talent benutten en blijven groeien! Operators en Maintenance Technicians bieden we meerjarige opleidingstrajecten, die ervoor zorgen dat je je blijft ontwikkelen en meer verantwoordelijkheid krijgt.

Vanzelfsprekend kun je ook rekenen op een uitstekend basissalaris, een 13e +14e maand, pensioen, bonusplan en diverse regelingen. Uiteraard kan de boog niet altijd gespannen staan, dus krijg je ook ATV-en vakantiedagen en hebben we regelmatig borrels, teamuitjes en de jaarlijkse Summerparty om te ontspannen en om te werken aan de sfeer.

Telefoon: +31 181 251911
Email: HR@gunvorenergyrotterdam.nl

Bij Gunvor ben je onderdeel van een hecht team. De sfeer is open en persoonlijk, zodat je je direct thuis voelt!

This site is registered on wpml.org as a development site.